Milyen játékot ajánlanátok Nintendo Wii-re? Többi lent
Szóval szeretnék olyan játékot venni Wii-re, ami nem lövöldözős, erőszakos és érdekes, leköt.
32/l
Szerintem nem is nagyon etikus a szoftmodolás, és elég kockázatos is tud lenni...
Amúgy a Mario Kart egyedül is nagyon jó szerintem, de többen mégjobb. Ha mindenképp egyedül szeretnél főleg játszani, inkább az előbb felsorolt dolgok közül a többit ajánlanám (a WarioWare-en és a Super Smash Bros. Brawl-on kívül, talán).
Amúgy most esik csak le, hogy a Zeldákról semmi konkrétum nem lett leírva azon kívül, hogy jók :D
Tehát a lényegük, hogy egy hosszabb történetszálon, többnyire középkori, de mégis nagyon sajátos és meseszerű világban kell végigkalandozni egy Link nevű fiúval, aki az elején csak egy sima karddal rendelkezik, de ahogy halad a játék, mindenféle különleges és hasznos fegyver/tárgy is birtokába kerül, mint íj, bombák, ostor, vagy akár egy messziről irányítható, repülő robotbogár, amiknek segítségével meg tudja oldani a rejtélyeket a különböző várakban, helyszíneken, és legyőzni az ott lévő főgonoszokat.
Még annyi, hogy a kardozást mindkét Wii részben az irányító mozgatásával kell végezni. A Twilight Princessben elég kezdetleges a mozgásérzékelés, de a későbbi Skyward Swordban már konkrétan pontosan ugyanúgy mozog hősünk keze, ahogy mi mozgatjuk a miénket (ám ehhez egy Wii Motion Plus nevű mozgásérzékelés-javító is szükséges).
Amúgy a sok játékot ajánló válaszoló voltam :D
Köszi ismét a részletes leírást a Zelda játékokról. Tényleg izgalmasan hangzik!
Nekem Wii motion plus-om van, ezért gondolkodom azon, hogy ha Zelda játékot szerzek be, a Skyward Sword-ot kéne.....csak nem tudom, hogy érdemes-e azzal kezdeni? (mert ha nagyon tetszene, természetesen később a Twilight Princess-t is beszerezném). A története így is érthető lesz?
Persze, a Zelda játékok történetben mind különbözőek... A főszereplő, Link, szinte minden részben csak az előzőnek a reinkarnációja, ugyanis a legtöbb rész más-más világban játszódik, más karakterekkel... És igazából ha a hivatalos idővonalat nézzük, a Skyward Sword a legelső rész :D
Amúgy én a Twilight Princess-t nem vittem még végig, de összességében talán azt szokták jobban szeretni az emberek, de nekem a Skyward Sword is nagyon tetszett.
Itt van amúgy a hivatalos idővonal :D
Nah, beszereztem egy játékot: Zelda: Twilight Princess :)
Kevés időm volt eddig játszani, csak belekukkantottam, de aranyos, tetszik. Még ismerkedem az elejével, már most látom, hogy ki fognak rajtam fogni a feladatok, de nem baj, így izgalmas, érdekes :)
Ezen is gondolkodom majd, hogy lehessen barátokkal játszani úgy, hogy csak egy WiiMote-om van: WarioWare Smooth Moves
Egyedüli játékok:
-Go Vacation
-Legend of Spyro triology (ebből 2 rész jelent meg wii-re a The Eternal Night egy nagyon nehéz játék de engem teljesen magával ragadott a Dawn of the Dragon már nem annyira nehéz mint elődje,nekem az előző rész jobban tetszett)
-Skylanders széria (tudom hogy elég költséges de nekem ez a játék adta a legnagyobb élmény a videójátékok közül)
-Raving Rabbids Go Home (ezt nem kommentálom tessék megvenni. Egyszerűen zseniális)
Ha van UDraw game tableted akkor még ezek:
-UDraw studio instant artis
Több játékos módra pedig:
-Wii sport + wii sports resort (személyes véleményem hogy sokkal jobban lehet bokszolni és ping-pong-ozni mint kinect-en)
-Wii party (ezt a játékot mindenki szeretni fogja, nagymama,kistestvér, legalábbis nálunk így van)
-Go Vacation (igazából ezt írhattam volna az egyszemélyes játékok közé is mivel az a határtalan szabadság engem nagyon elragadott ebbe a játékba bármit csinálhatsz: napozhatsz,úszhatsz,síelhetsz,lovagolhatsz,vezethetsz,görkorizhat és és még írhatnám sokáig. Igazából a játéknak van töténete is, de az csak abból áll hogy végig mész azon a tömérdek minijátékon amit a játék biztosít. És még nem is beszéltem a házad felépítésének végtelen lehetőségeiről.)
Raving Rabbids tv party.
Ezekből én a Go Vacation-t, a Skylanders-t kötelező darabnak tartom neked mivel én is olyan vagyok hogy nem szeretem a lövöldözős játékokat.A wii erről szól: a szórakozásról nem a lövöldözésről annak ott van az xbox
Szóval ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!