Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Warcraft -ban,...

A World of Warcraft -ban, hogyan tudok indítani egy tört szerót?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy tört szervert csinálni magamnak de nemtudom, hogy kell. Valaki elmagyárázná részletesen? Megköszönném!
2009. szept. 29. 09:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Még hozzá szeretném tenni, hogy csak magamnak ha kedvem szottyan Adminkodásra :) és csak Hamachival tudnának hozzámkapcsolódni a haverok.
2009. szept. 29. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt az oldalt a rendőrség is nézi.
2009. szept. 29. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
és akkor mi van ha rendőrség is nézi? a szerver indítás nem bűncselekmény.Aki felmegy a tört szerverre az követ el hibát.Meg írta hogy saját célra akkor meg tényleg nem törvénybeütköző! Amúgy meg ne játszál a wow-al,az 8 éveseknek való csilli-villi gagyi game!am meg itt => [link] utánna olvasol és meg tudod
2009. szept. 29. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, már próbáltam leszokni de tudod nemlehet úgy hogyha a suliban és otthon is a WoW -ot hallom :S

2hónapig bírtam.

2009. szept. 29. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Elöbb neztem, hogy ez angol oldal amit linkeltél és én nemnagyon tudok angolul :S
2009. szept. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!