League of legends mides karakterek?
Fizz , olyan mint a Melee teemo .
Egyik legjobb mides , cápa meg olyat visz beszarsz
Zed még a nerf-fel együtt is az egyik legjobb mides. A kettő közül szerintem Fizz, Diana valamivel nehezebb.
De ha általánosságban a mides champek közül kéne ajánlanom valakit, LeBlanc a nyerő. Könnyű menekülés, szuper játékélmény.
Elején w-vel közelebbugarsz, rádobog a Q-dat, utnna rögtön visszaugrasz W-vel, meg sem tud sebezni az ellenfél. lvl 3-astól pedig E, Q, W kombó lekap háromnegyed hp-t.
Ha ultival együtt kombózol már biztos halál:D
Csak a jó sorrend fontos, mert (nem tudom mennyire ismered) LeBlanc ultija a legutóbb használt képességét ismétli meg. És mivel az early-game-en kívül (ahol a W erősebb) a Q a legerősebb képessége, ezért ezután kell ultizni. Sorrend: E, W, Q, R. Menekülésképpen: W, R. (a falon is át tudsz vele ugrani)
Ha midezel gyakran, szerintem érdemes megvenni. Lehet kicsit elfogult vagyok, mert a kedvenc championom a játékban, de remélem segítettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!