Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Crysis, vagy Far Cry 2?

Crysis, vagy Far Cry 2?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek, és miért?
2009. szept. 28. 21:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
alap h Far Cry 2! a krájzisz elmehet az annyába.Lehet h szép de én pl nem tudom értékelni a szörnyes űrhajós,ionágyus,lézerkardos,varázslós gamékat. A Far Cry-nak meg sztem tök jó hangulata van.Afrika, niggereket kell írtani mi kell még :D
2009. szept. 28. 21:42
 2/17 anonim ***** válasza:

Low vagy előző, amúgy nem illett volna ezt a 2 játékot összehasonlítani mivel nem 1 súlycsoport, legfeljebb csak abban hasonlítanak hogy FPS-ek és annyi.

Egyértelműen a CRYSIS a nyerő fasza Single Player , és a Multy még ennél is jobb.

2009. szept. 28. 21:47
 3/17 anonim ***** válasza:
Ezt bírom a magyar népben :D:D "low vagy" és az mit takar Mr. multi gameing barátam?:D:D ezzel le tudsz oltani?
2009. szept. 28. 21:49
 4/17 anonim ***** válasza:
2 es vok hát tod mi vagy még NOOB XD.
2009. szept. 28. 21:54
 5/17 anonim ***** válasza:
De lámák vagytok:)
2009. szept. 28. 22:05
 6/17 anonim ***** válasza:

MIND" Q***a jóóó!!!!és mert csak és mint a nevükből is látszik mind a 2 cry engint használ ugyhogy nem igazán lehet dönteni(én nem tok) és sztem nem is kell

próbáld ki mind2-t

2009. szept. 28. 23:29
 7/17 anonim ***** válasza:
Nemjátszottam még FC2 -t de egyeset igen és ezek alapján Crysis
2009. szept. 29. 09:51
 8/17 anonim ***** válasza:
a FC1 és a FC2 két külön kategória.A Far Cry 2-ben mászkálhatsz szabadon mint pl a GTA-ban és te választod ki a küldiket.Az 1-ben meg ugye mész azt nyomod a gombot
2009. szept. 29. 15:50
 9/17 anonim ***** válasza:

"MIND" Q***a jóóó!!!!és mert csak és mint a nevükből is látszik mind a 2 cry engint használ ugyhogy nem igazán lehet dönteni(én nem tok) és sztem nem is kell

próbáld ki mind2-t"

boccs, de a Far Cry 2 Dunia engine-t használ.

de, h neked is igazad legyen, az egy továbbfejlesztett változata a Cryengine-nak. Azért mégsem ugyanaz..

2010. ápr. 20. 22:32
 10/17 anonim ***** válasza:

....jah sry akk a fc(1) használja azt...

de a lényegen nem változtat

2010. ápr. 20. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!