Tudtok mondani játékokat erre a gépre? Infók lent I I V
RAM: 1,50 GB
Videókártya: 512mb
Pentium 4
3.00GHz
szabad helly: 21GB (egyenlőre)
CoD 1,2,3,4, CS 1.6, Re-Volt, NfS Underground 2, BF2, GTA SA...
Remélem ennyi elég lesz... :D
Szívesen! :D
Vegyél külső vinyót, egy 2.0-às 320 GB-s kb 10000Ft.
További játékok: TES III: Morrowind, talán az Oblivion is menne, de ott van még a Fallout 1, 2, a Star Wars BattleFront 2, Lego játékok, Half-Life 1, 2...
A procid 1 vagy 2 magos?
Szia!
Lego Karib tenger kalózai, Gyűrűk Ura, Harry Potter, Star Wars The Clone Wars, Indiana Jones stb.
Jó játék még erre a gépre az AoE sorozat, a Total War sorozat, (ha szereted a stratégiát) ott van még RPG-ből a WoW, LoL, DOTA, Far Cry 1, 2, Dishonored (ez lowon futna), több most nem jut eszembe... :/
Annak idején a Morrowind nagyon jó játék volt, bár az emberek elég hülyén néztek ki, és nekem a harc se jött be, mert most nagyon hardcore RPG, ugye nem mindig sebez meg nem tudsz lehajolni, és a legnagyobb gondom vele az, hogy nem tudok a földről felkelni, és közben megölnek...
Az Obliviont is szeretem, de a szerintem legjobb a TES-sorozatból a Skyrim, de a gépeden csak +RAMmal futna, és 6 gigát foglal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!