A COD: Black Ops 2 Zombie módban hogy lehet lézerfegyvert szerezni?

vannak a sorsoló ládák, ahol asszem 900 pontért lehet fegyvert sorsolni
ha szerencséd van, akkor lézerfegyvert dob ki neked a doboz

Vártam ezt a kérdéstxD
1.Na szóval van egy olyan pálya hogy "town" ott lehet fejleszteni kerek 5000-ezer pontért (aztán még lehet fejleszteni de asszem az már csak 2500-pont)
2.VAGY HA úgy játszol hogy jön a busz és körbe visz az egész pályán akkor az már sokkal bonyolúltab (arról már szerintem néz videót (mert hogy azt én nem tudnám leírni azis bisztos xD)egyszerű hogyha már 5-szőr csináltad, de elsőnek még bonyólúlt (de azt asszem csak úgy lehet ha ketten játszatok, vagy ahoz nagyon veteránnak kell lenned , ha egyedűl akkarod össze rakni a "fejlesztőt"
remélem érthetőn el tudtam magyarázni :)
Hogy tudok uj pályát szerezni a mert csak 3 van nekem a farm a busz negalo meg a varos a green run hogy tudok több pályát szerezni ?
xxbox 360 ön jácok

Mi a ló**sz ez??
Mintha nagymamik kérdezgetnének, válaszolgatnának it..
Amire te gondolsz, az a Ray Gun. Mystery Boxból lehet megkapni. Az 950 pontba kerül.
A Pack-A-Punch pedig 5000 pont. (Ha fejleszted, Porter's XR2 RayGun lesz a neve) Minden pályán máshol található. Viszont Bus Depot Survivalban nincs PaP, ahogy perkek sem, ezért ott nem ajánlatos használni. Magad alá lősz kétszer és véged.
Ha Buried-en játszol, ajánlatos venni a Juggernog mellé PHD Floppert, és nem fog megsebezni a Ray Gun.
Pályát pedig DLC-vel szerezhetsz, borsos áron persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!