Cs 1.6-ban célkeresz mozgása lövés közbe?
Figyelt kérdés
cl_dynamitcrashair 0 parancsot tudom,amivel lehet kicsit korigálni,de azt hogy apszolutt ne mozogjon az lehetetlen???
Mert látom 1-2 embernek hogy szinte egy helybe van a célkereszte lövéskor is...lehetséges?
Ha igen valakis segitene? 6 éve játszok...
2013. máj. 5. 11:58
1/3 Normális válasza:
én még nem láttam olyan embert akinek egyáltalán nem mozogna a célkeresztje.Szeritem nincs olyan hogy ne mozogjon
2/3 anonim válasza:
Olyan nincs hogy ne mozogjon de akinek ez még is elő for dul a c sal a hack neve: norecoil (azt hiszem) de én úgy szoktam ugye picire van álítva a kerszt nagysága és amikor ak-47-tel lövök a felsö fügöőleges keresztszár teteje van az ellenfelem melkasán . _ | _ <- ez)
|
Bocsi egy kicsit csálé lett.
3/3 anonim válasza:
Az hogy nem mozog, többek közt HLTVbug.
a parancs meg
cl_dymamiccrosshair 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!