GTA: Vice Cityben mért lehet az, hogy a repülőtéren nem enged kisebb repülőbe beszállni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 20:13
1/8 anonim válasza:
Mert azok csak objektumok. A játékban az egyetlen fellelhető repülő a Dodo. (meg a helikopterek)
2/8 anonim válasza:
ha akarsz rendes gépet vezetni, ami nem a dodo ak kor a GTAGARAGE.COM c. oldalon lehet letölteni a játékba, de kell hozzá az IMG TOOL program.
3/8 anonim válasza:
Előző elmagyaráznád hogy ez hogy lehetséges? Mert ezek a betett járművek csak egy eleve bent lévő jármű displayét változtatja meg. Az egyetlen ami pedig a heliktől különböző módon röpképes az a dodo. De a fizikai tulajdonságait nem tudod megváltoztatni, tehát nem hiszem hogy be lehet tenni olyan repcsit ami rendes talajról el tud indulni. Vagy tévedek?
4/8 A kérdező kommentje:
Dodo-t és/vagy helikoptert merre találok? Am köszi a válaszokat!
2013. máj. 4. 22:28
5/8 anonim válasza:
Dodo-t asszem a filmstúdió mögött,helikoptert meg a Vercetti birtok(Diaz birtoka volt) tetején de van még sok helyen csak onnan a legegyszerűbb megszerezni
6/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2013. máj. 5. 08:55
7/8 anonim válasza:
a legutolsó szigeten is van 2 ha jól tudom.az egyik az egy filmes vmi emeletesház tetején.a másik meg egy rendőrség felett.nem tudom nektek így van-e mert modolva kaptam a játékot
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy én olyan reptereken jártam ahol pl. van egy nagy repülőgép és közvetlen alatta megy el egy út ill. ugyanitt van még 3 gép köztük egy kisebbb meg egy ilyen forgó piros antenna! Meg voltam olyan repteren is ahol nagyobb vadászgépek szálltak fel!
2013. máj. 5. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!