Grand Theft Auto V szerintetek lesz pc-re?
Konzolra ha jól tudom 2013.09.17 én jelen meg.
Szerintem a Rockstar sokat bukna azon ha pc re nem adnák ki.
Több százezer vagy több millio ember van aki szeretné pc-n játszani.
És akkor nem beszélve arrol hogy nem kevés pénzt buknának.
A napokban elég sok hir érkezett a játékrol,már szinte mindent lehet tudni a gta v röl,már jó lenne ha ki irnák a Pc megjelenésének a dátumát,meg valami gépigényt hogy nagyábbol mi várhato.
Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek a legujabb Gta rol?
Szerintetek kifogják adni Pc re is?
Tuti lesz, mindig ezt játszák.
Annyi, h fél évvel később.
Egyébként szerintem se olyan nagy veszteség ez a Rockstar.
Hát nem az összes pc-s tölti le.
Itt vagyok én Gta rajongó vagyok eddig az összes részét megvettem.
Meg amugy is a konzolosok is tudnak letölteni játékot csak elötte kell bele chipet rakni hogy felismerje a másolt dvd-t.
Lesz pc-re ugyanúgy ahogy eddig is volt, gondolom majd september 17-kén bejelentik hogy majd fél év múlva ki adják.
Ne bántsuk már azzal a PC-seket hogy mindent letöltenek, igenis az XBOX és PS játékosok ugyanúgy letöltik a játékokat , főleg amikor nekik már hetekkel a játék megjelenése előtt feltörik a játékokat... Szóval ilyen félreértésekbe ne essünk. (lehet arra hivatkozni, hogy a pc-sek 90%-a töltöget, de a konzolosoknak meg a 89...)
Akinek tetszik a játék, és értékeli a munkát amit belefektettek, az így is úgy is megfogja venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!