Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grand Theft Auto V szerintetek...

Grand Theft Auto V szerintetek lesz pc-re?

Figyelt kérdés

Konzolra ha jól tudom 2013.09.17 én jelen meg.

Szerintem a Rockstar sokat bukna azon ha pc re nem adnák ki.

Több százezer vagy több millio ember van aki szeretné pc-n játszani.

És akkor nem beszélve arrol hogy nem kevés pénzt buknának.

A napokban elég sok hir érkezett a játékrol,már szinte mindent lehet tudni a gta v röl,már jó lenne ha ki irnák a Pc megjelenésének a dátumát,meg valami gépigényt hogy nagyábbol mi várhato.

Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek a legujabb Gta rol?

Szerintetek kifogják adni Pc re is?

2013. máj. 4. 09:02
 1/6 kristof100 ***** válasza:
Kifogják. Nagyon nagy fesztesége lenne Rockstar-nak.
2013. máj. 4. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Veszteséget akartál irni?Hát kétlem hogy a pc-sekből élnékek meg,hiszen a 99%-a letölti a játékokat.
2013. máj. 4. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Tuti lesz, mindig ezt játszák.

Annyi, h fél évvel később.

Egyébként szerintem se olyan nagy veszteség ez a Rockstar.

2013. máj. 4. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát nem az összes pc-s tölti le.

Itt vagyok én Gta rajongó vagyok eddig az összes részét megvettem.

Meg amugy is a konzolosok is tudnak letölteni játékot csak elötte kell bele chipet rakni hogy felismerje a másolt dvd-t.

2013. máj. 4. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Honnan a f@szból szeditek ezt a hülyeséget, hogy nem lesz?? Persze, hogy lesz ez alap! Minden nagy Rockstar játék (számozott) lesz pc re megmondták régen!! gondolom megint fél év csúszással lesz (-.-) mint eddig,de LESZ
2013. máj. 11. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Lesz pc-re ugyanúgy ahogy eddig is volt, gondolom majd september 17-kén bejelentik hogy majd fél év múlva ki adják.

Ne bántsuk már azzal a PC-seket hogy mindent letöltenek, igenis az XBOX és PS játékosok ugyanúgy letöltik a játékokat , főleg amikor nekik már hetekkel a játék megjelenése előtt feltörik a játékokat... Szóval ilyen félreértésekbe ne essünk. (lehet arra hivatkozni, hogy a pc-sek 90%-a töltöget, de a konzolosoknak meg a 89...)

Akinek tetszik a játék, és értékeli a munkát amit belefektettek, az így is úgy is megfogja venni!

2013. máj. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!