D.C.M. kérdése:
A gepemen mit kelene erositeni hogy menjenek az eroseb jatekok?
Figyelt kérdés
mint peldaul az assassin creed gta4 mafia nfs mostvanted(2012) stb rendesen
ilyen gepem van
proceszor AMD Athlon(tm)II x2 215 processor 2.70
RAM2giga
videokartya 512
#erősítés #eroseb jatekok
2013. máj. 1. 14:24
2/9 A kérdező kommentje:
videokartya NVIDIA GeForce 7025/NVIDIA nForce 630a(microsoft corporation-WDDM)
2013. máj. 1. 16:33
3/9 anonim válasza:
Ha a proci foglalatod régi akkor lehet jobb lenne ha egy alaplap cserével kezdenéd.AM2 vagy AM2+ foglalatod van?Mert ebbe már csak használtan kapsz procit.Videókártya mondjuk egy Ati 7750 vagy 7850.Attól függ mennyi a keret.Ramból 4 giga kellene.videókártyából 1 vagy 2 gigás kellene és GDDR5-ös.Minél magasabb memória és GPU órajellel.De már írtam rá példákat.Egyébként a proci még elég.
Tehát erősebb vga kell és több ram.
4/9 A kérdező kommentje:
ha csak egy ram-ot veszek ujat akor is menenek nem muszaly full grafika
2013. máj. 1. 20:52
5/9 anonim válasza:
Integrált karival nem lehet játszani rendesen.Nem arra való.A tied pedig integrált.
6/9 A kérdező kommentje:
tudom hogyintegralt de van egy haverom ugyan ilyen gepe van csak nem itegralt a videokartyaja es ugyanugymenek neki jatekok ezert gondoltam hogy ez nem baj
2013. máj. 3. 08:19
7/9 anonim válasza:
Haverodnak milyen kártyája van.Nem biztos,hogy ugyanannyi FPS-el mennek neki a játékok.Mérni kellene mindkettőtöknek Fraps-sal és kiderülne a különbség.Játékhoz főleg VGA kell.
8/9 A kérdező kommentje:
frapson az a zold szamok az fps a sarokban
2013. máj. 3. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!