1/7 anonim válasza:
Nem igazán.
De ha kijönnek a nextgen gépek akkor előfordulhat hogy karácsonykor lesz akció.
De arra ne számíts hogy 30.000Ft lesz max 5-10%-al lejjebb megy az ár és annyi.Pl. 53.000Ft-os gépet 47.000Ft-ért meg tudod venni.
2/7 anonim válasza:
Olyan módon szoktak akciózni, hogy a konzol mellé adnak ajándék játékokat. Nekem 2011-ben például a Forza 3-at és a Crysis 2-t adták.
3/7 A kérdező kommentje:
én csak pár ezer forintos akcióra gondoltam, 55ezer helyett 51ezer, például
2013. máj. 1. 10:30
4/7 anonim válasza:
Így nem különösebben. Viszont idén karácsonyra már megjelennek az új konzolok, szóval a jelenlegiek lassan kifutnak, ezért érdemesebb lenne az újakra gyűjteni.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Előző:
Ahhoz képest, hogy én 3 évvel ezelőtt vettem ugyanezt az Xboxot 57 000 Ft-ért, amihez hozzácsaptak 3 hónapos Gold előfizetést, Forza 3 és Crysis 2 játékot, ez az ajánlat nem túl kedvező.
7/7 anonim válasza:
Még jó hogy a Crisys 2 2011-es játék de sebaj a Forza 3 kb akkor jelent meg mikor az új Slim.(2010.június)
Akkor valami hiba van a dologban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!