Miért szaggat a Left 4 Dead? Játék közben van amikor lefagy pár sec-re de van amikor le is áll. (Nem eredeti a játék)
Figyelt kérdés
Gép info:
Proci: Intel Core 2 Duo 2,8 GHz
RAM: 4Gb
HDD: 750Gb
Videó kártya: NVidia GeForce 9800 GT
2009. szept. 27. 13:09
1/9 anonim válasza:
Vszeg túl magasra van állítva a grafika
2/9 A kérdező kommentje:
800x600 -ban is akad és magasabban is
2009. szept. 27. 13:13
3/9 anonim válasza:
A részletességet is állítsd vissza, ne csak a felbontást, mondjuk mediumra high helyett, vagy low-ra
4/9 A kérdező kommentje:
THX megpróbálom (bár NFS: Shift-en maxon van minden és nem akad)
2009. szept. 27. 13:15
5/9 anonim válasza:
Ennek a konfignak simán kellene maxon futtatnia a Left4Dead-et. Valószínűleg nem jó a crack , vagy a videokártya drivere. Ha nem a crack-es hanem a Steam-es verzió van meg akkor esetleg az is előfordulhat hogy hibás a játék.
6/9 A kérdező kommentje:
Már 2-3 verzióval probáltam de mindegyiknél ilyen volt! Nem crackes!
2009. szept. 27. 13:26
7/9 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Már 2-3 verzióval probáltam de mindegyiknél ilyen volt! Nem crackes!"
Értem , akkor töltsd le és telepítsd fel a legújabb drivert a videokártyádhoz. Még annyit tegyél meg hogy a játék közben Fraps-al folyamatosan méred az fps-t, az is lehet hogy időnként valami visszafogja a cpu-t.
8/9 A kérdező kommentje:
Frapssal megnéztem játék közben a sarokban állandóan 60 volt ha beszaggatott akkor lement egy kicsit 20-30 de gyorsan visszament 60-ra! A Driver-t mindjárt megnézem
2009. szept. 27. 13:48
9/9 A kérdező kommentje:
Jó a driver már nem szaggat ^^
2009. szept. 27. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!