Tlboroka kérdése:
Wizard101-ben hogy lehet visszaadni a küldetéseket?
Figyelt kérdés
Van vagy hat küldetés, amit elfogadtam, de, hogy azokat meg tudjam csinálni prémiumos helyre kell bemenni, de én nem vagyok prémiumos. Mindig odavezet, és nem tudok vele mit csinálni... Segítség!#Wizard 101 #számítógépes játék Wizard101
2013. ápr. 28. 14:50
1/2 anonim válasza:
Szia! A küldetéseket sajnos nem lehet visszavonni, da ha rámész egy másik feladatra, akkor az odavezet.
2/2 anonim válasza:
Hali, ahogy az előző is írta nem lehet visszaadni, de koronákat lehet szerezni ingyen úgynevezett triviákból, további infóért csatlakozz a wizard101-es fb csoportunkba:
facebook. com/groups/800759649970769/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!