Világ a világ alatt? HELP! Leírással
Figyelt kérdés
Worldcraftoztam mobilon. Elkezdem egy szervert készíteni, meg is volt az erőd ,egyszer lefurtam a föld alá, és OTT VOLT 1 ÚJ VILÁG! !!Innét nem tudok kijutni ,mert tiszta sötét van, a fáklya nem műkszik itt, és félek hogy e l b a s z t a m a szerveremet HELP PLS! !!2013. ápr. 28. 11:38
1/4 anonim válasza:
tiszta fekete volt minden? elég ha meg halsz mert ott leesel és meg halsz ennyi
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor most csinál6ok másik szerót? :(
2013. ápr. 30. 21:17
3/4 A kérdező kommentje:
Meghaltam?
2013. ápr. 30. 21:18
4/4 anonim válasza:
A worldcraftban creative mode- ban nem lehet meghalni. Szerintem egy földalatti bányarenszerbe kerültél. Hogyha kétszer megnyomod a "jump" gombot gyorsan egymás után, akkor tudsz repülni. Próbálj meg repülve felfelé ásni. akkor talán kijuthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!