Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 elit csere Xbox slim...

Xbox 360 elit csere Xbox slim vagy Ps3-ra? (Több lent) Fontos

Figyelt kérdés

Az a kérdésem hogy találtam 2 embert akivel el tudnám cserélni az elit boxomat + sony ericsson xperia x8-ra vagy egy ps 3 + xbox 360 jtagos ra hiányosak pl nincs hdd és karok, vagy xbox 360 slim eredeti nem buherált és 2 játékal.

van egy harmadik xbox 360 slim amihez 10 ezret kén ráfizetnem de az RGH-s minden tartozéka dublán de azal nem tudnék multizni :) Eldöntenétek nekem :)

2013. ápr. 28. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kérdés, PS3.

Box sem rossz, de a PS3 valamivel jobb, boxod meg már úgy is volt, minek cserélnéd el ugyanarra?

PS3-ra több és jobb exkluzív játékok vannak, ez miatt megéri már elcserélni, ingyen van a multi, ha PS+-od van akkor még ingyenjátékokat is kapsz.

2013. ápr. 28. 09:59
 2/6 A kérdező kommentje:
és ha a ps3-at beszerzem akkor egyből tudok játszani multiba? és ha chipeltetem akkor is?
2013. ápr. 28. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha flasheled akkor lőttek a multinak, de ha warezolni akarsz marad boxnál.
2013. ápr. 28. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon xbox felé hajlók :) RGH + dual boot és tán lehet multizni de nem tudom ahhoz is kell eredeti játék vagy elég ami a hdd van?
2013. ápr. 29. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem értek hozzá, szóval nem 100%-os infó, de szinte biztos vagyok benne, hogy kell hozzá eredeti játék + Live Gold előfizetés.

Hisz a dual boot azt jelenti, hogy két OS van rajta, egy "hackelt" meg az eredeti, ha eredetibe bootolsz akkor a rendszer nem látja, hogy neked hánymillió letöltött játékot van, tehát olyan, mintha teljesen új, nem tört Xbox-ról lenne szó.

2013. ápr. 29. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat :)

utolsó sokat segítettél.

Szerintem maradok a boxnál, majd egyszer beszerzek egy ps3-at is :)

2013. ápr. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!