Xbox 360 elit csere Xbox slim vagy Ps3-ra? (Több lent) Fontos
Az a kérdésem hogy találtam 2 embert akivel el tudnám cserélni az elit boxomat + sony ericsson xperia x8-ra vagy egy ps 3 + xbox 360 jtagos ra hiányosak pl nincs hdd és karok, vagy xbox 360 slim eredeti nem buherált és 2 játékal.
van egy harmadik xbox 360 slim amihez 10 ezret kén ráfizetnem de az RGH-s minden tartozéka dublán de azal nem tudnék multizni :) Eldöntenétek nekem :)
Nem kérdés, PS3.
Box sem rossz, de a PS3 valamivel jobb, boxod meg már úgy is volt, minek cserélnéd el ugyanarra?
PS3-ra több és jobb exkluzív játékok vannak, ez miatt megéri már elcserélni, ingyen van a multi, ha PS+-od van akkor még ingyenjátékokat is kapsz.
Nem értek hozzá, szóval nem 100%-os infó, de szinte biztos vagyok benne, hogy kell hozzá eredeti játék + Live Gold előfizetés.
Hisz a dual boot azt jelenti, hogy két OS van rajta, egy "hackelt" meg az eredeti, ha eredetibe bootolsz akkor a rendszer nem látja, hogy neked hánymillió letöltött játékot van, tehát olyan, mintha teljesen új, nem tört Xbox-ról lenne szó.
kösz a válaszokat :)
utolsó sokat segítettél.
Szerintem maradok a boxnál, majd egyszer beszerzek egy ps3-at is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!