Egy androidos apk játékom mentés fájljába szeretnék belenyúlni, hogy pl picit több pénzem lehessen. Lehetséges ez? Ha igen milyen programmal tehetem ezt meg?
Figyelt kérdés
nem tudom a SaveData fájl kiterjesztését, de ehez kéne a progi h meg tudjam nyitni és átállítani pár dolgot :)#APK #apk szerkesztő
2013. ápr. 27. 19:56
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a mentés fájloknál kéne mahinálnod. De meik gameről beszélsz?
2/4 A kérdező kommentje:
pontosan a hungry shark evolution :$ nem kell hozzá net sem h játsszam, szal gondolom a mentésben van h mennyi pénznél tartottam meg stb.. :)
2013. ápr. 27. 20:26
3/4 anonim válasza:
Az jó game. Külön progival kell valahogy de én nem szenvedtem vele :D
4/4 anonim válasza:
Először is rootolni kell a telefonodat hogy rendszergazda módba lépj át.Ettől elveszik a garancia de bele tudsz nyúlni a programok fájljaiba és ott lehet átírni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!