League of Legends Mid champion?
Szerintetek ki a 'leg overpower-ebb ' champion mid lane-re?
venni akarok egy mides karaktert de nem tudom ki az erős .tippeket adjatok lécci hogy melyikek a legerősebbek. köszi
nincs olyan hogy leg op-bb kinek mi fekszik .
Legjobb midesek szerintem :
Cassio
Lux
Gragas
Yi (ap-san)
Kassadin (szopatós kari)
Malzahar (baromi erős a dotja)
Leblanc
Ryze
Játék stílus függő. Plusz mindennek van counterje. A lényeg, hogy több karival is tudnod kell játszani.
Az én kedvenceim:
Annie
Brand
Kassadin
Veigar
Syndra
Diana
Fizz
Talon
Ryze
Katarina
Minden meccs más és más. Más a csapat más az ellenfél. Szituáció függő. Jelenlegi kedvencem épp kassadin. Szeretem a nagy bursttel rendelkező karikat de pl Mordekaiserrel vagy Dianaval egyáltalán nem tudok érvényesülni nem az én stílusom.
még egy soraka is tud op lenni, ha tudnak vele játszani néztem IEM bajnokságot volt soraka mid és nyerte :D
nekem kedvenceim
Oriana
Gragas
Khartus
Fizz
Brand
ez a top 5 apc
Csak erősíteni tudom az előttem lévő hozzászólásokat, minden mid champ-pel lehetsz nagyon op és minden champ-el lehet feedelni rendesen. Mégis, szerintem a 3 legerősebb mid champ: Akali, Fizz, Lissandra (ő túl erős lett, szerintem nerfelni fogják.)
Ja és azért diana-ról se feletkezzünk meg :DD
Mindezek mellett, a kedvencem Ahri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!