Tudtok jó magyar minecraft szervereket?
Figyelt kérdés
Fontos lenne: 1.5.1-es, legyen bolt/piac ahol eladni és venni tudok dolgokat, és viszonylag sokan legyenek (70-80 fölött)
Köszönöm
2013. ápr. 25. 14:55
1/7 anonim válasza:
CoolCraft de ha Szerveren akarsz akkor fizetned kell 250 forintot Sms vagy bank kártya :) viszont nagyon jó
2/7 anonim válasza:
De csak egyszer kell 250 et fizetni örökre elmenti :) ezt elfelejtetttem
3/7 A kérdező kommentje:
és ott van bolt vagy piac?
2013. ápr. 25. 15:16
4/7 A kérdező kommentje:
Mert tudom h HErBY csinálta
2013. ápr. 25. 15:16
5/7 anonim válasza:
Nem HErBY-csinálta Ő is csak ugyanolyan játékos mint mindenki más. Csak te meg a sok kis nokedli azt hiszitek ő csinálta.
6/7 A kérdező kommentje:
Te aztán nagyon okos vagy, én is tudom h nem HErBY csinálta, de az övé a szerver, a hajónál is a kapitány vezet mégsem ér NAGYON a kormányhoz hanem másokat irányít
2013. ápr. 25. 16:35
7/7 anonim válasza:
1. Te írtad hogy ő csinálta te nagyon gyökér nokedli.
2. Nem az övé, szóval ezt is buktad, gyökérkém.
Ő ott egy tiszteletbelei tag, de NEM AZ ÖVÉ.
...nokedlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!