Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja a sims 2-mnek?...

Mi a baja a sims 2-mnek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

eljutok addig h belépek 1 városba és utána rákattintok 1 családra és csak tölt tölt és nem csinál semit... mi lehet a baja?

ui: rendes nem letöltött és meg vannak az évszakok, jó utat, egyetem, éjszakák kiegészitők (azokse letöltöttek).

2009. szept. 26. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:

látom a jó utat a legfrisseb kiegészítőd. ennek sajnos az egyik alapvető hibája az, hogy szaggat, tehát mindég jóval többet kell várni. ha már tényleg nagyon sokat (5-6 perc) akkor lehet, hogy túl sok a letöltött tartalom hozzá

ha ezek után sem lenne jó akkor lehet, hogy hibás a család vagy hibás egyedi trtalaom van a háztartásukban,, rajtuk és ezért nem jó. PRóbáld meg egyedi tartalmak nélkül indítani a játékot. egyébként az elején kiszokta írni, hogy van-e benne hibás tartalom és a nevét is kiírja. ezt a hibás tartalmat törölni kell. ha ezután sem jó sajnos törölnöd kell a családodat.

2009. szept. 26. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
már kiprobáltam olyan családoknál is amik alapból is benne voltak és nem modosítottam... ja igen és sokkal többet vártam mint 5-6 perc vártom 30-40 perceket is és még akkor sem lépett be...:(
2009. szept. 27. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:
és az mondjuk télleg igaz h nagyon sok egyedi tartalmam van...és kösz
2009. szept. 27. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintetek töröljem le a letöltött cuccaimat? vagy esetleg rakjam ujra az egész sims-et? csak ugy lehet megoldani?
2009. nov. 21. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, csak azokat hagyd meg amikre feltétlenül szükséged van.

Ha vannak letöltött házaid azoknak készíts egy külön szomszédságot, oda rakd le mindet és utána töröld ki az eszköztárból őket. De még az is segíthet ha kitörlöd a videókat és a képeket amiket készítettél.

2009. nov. 22. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi!:) ki fogom probálni.
2009. nov. 23. 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:
de h ha már adtam rá simekre vagy tettem szval használtam a letöltött (egyedi) cuccokat és ha most kitörlöm őket akkor az nem lehet baj?
2009. nov. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!