Ki tudod rakni a Rubik kockát?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 12:01
1/23 anonim válasza:
Persze. Szétszedem és összerakom :D Na de a viccet félretéve, nem. A legtöbb, amit eddig sikerült, az három oldal volt.
2/23 anonim válasza:
Igen!
letöltöttem egy oldalról a magyarázatot (kisképekkel) . Először még néztem,úgy raktam ki,de aztán annyiszor kiraktam hogy belém rögzült,mostmár fejből is megy! :)
3/23 A kérdező kommentje:
xD én csak ugy tudom ha "követem az utasításokat" olyan embertől aki ki tudja rakni de még ez is problémás mert mindig rosszat rossz felé csavarok xD
2009. szept. 26. 12:13
4/23 anonim válasza:
Nem raktam még ki.De gyerekkoromban átmentem a szomszédhoz, levakargattuk a matricákat és visszaragasztottuk a megfelelő helyre és így ki tudtuk rakni.
5/23 anonim válasza:
az 1x1x1-est igen, a 2x2x2-est igen de a 3x3x3-ast nem
7/23 A kérdező kommentje:
Legalább nem vagyok egyedül xD
2009. szept. 26. 18:25
8/23 anonim válasza:
Én kitudom rakni a 3x3as kockát !
9/23 anonim válasza:
Elfordítod a kockát úgy hogy a középső merőleges legyen az alsó, felsővel. Akkor lepattintod a szélét aztán teljesen szétszeded. Majd megkeresed a megfelelő színeket és elősször a középső sort rakod ki. Aztán a tetejét utána az alját. Én így tudom kirakni :D Remélem segített.
10/23 A kérdező kommentje:
Ohh köszi most vettem egy sajátot mert eddig mindig másét csesztettem xD majd meglátom xD
2009. okt. 7. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!