Hogy lehet tartósan megtartani a Rome Total War-ban meghódított területeket?
Az arabokkal vagyok, a kiegészítővel (Barbarian Invasion) játszok és mindig az a bajom, hogy hiába hódítom a Kelet-Római Birodalom városait, előbb-utóbb a public order mindig megzuhan. Észrevettem, hogy minél nagyobb a népesség, annál jobban igaz. Nem bírom tartani őket sehogysem, mindig fellázadnak, aztán prédálhatom fel újra az egész várost... A taktikám, mivel rengeteg pénz kell a katonákhoz - a páncélos lovasok kb. az egyetlen hasznos egység, de azok is 1400 dénár egy csapat -, hogy ahogy elfoglaltam egy várost, kifosztom teljesen. Így van pénz, van rend.
De én tartós rendet kívánok. El lehet érni valahogy? A standard városokban sosincs lázadás, minden happy. De én meg szeretnék egy tartós birodalmat megtartani. Többé-kevésbé bevált, hogy egyből leromboltam az összes római szentélyt és arab templomokat húztam fel, de végső soron ez sem volt megoldás. Mit tegyek? El lehet egyáltalán érni, hogy ugyanolyan hű területem legyen mondjuk Antiochi, mint Hatra? Ha igen, hogy kell ezt? Az összes létező római építményt le kell verni és csak arabokat építeni a helyükre? Vagy mi a megoldás? Előre is köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!