Elég a 12 GB PS3-nál (többi lent)?
PSN-ből nem vennék játékokat, azokat megvenném boltban tehát a memória igazándiból csak a mentéseknek kellene
olvastam hogy jobban megéri az 500 GB-os de az többe kerül és ha nekem elég a 12 GB akkor olyat vennék
innen venném:
Itt jobbak az árak csak ezt az oldalt annyira nem ismerem
12 gigából a rendszer lefoglal mondjuk 3-at.
Tehát számoljunk 9 gigával.
Egy játék 3-4 gigát telepít általában fel (de van olyan, ami 0-t, és van olyan, ami 10-et), tehát ha egyszerre csak 1-2 játékkal játszol, utána törlöd a feltelepített adatot, akkor elég a 12 gigás is.
Ha mégsem elég akkor meg garanciavesztés nélkül is ki lehet cserélni.
Nézz szét itt... sokkal olcsóbbak az árak...
Mondok még valamit bár lehet hogy nem fog érdekelni de ha még is ez a célod hasznos infó:
Ha fel akarod töretni akkor ne ezt vedd mert a superslimet nem tudják törni...ha azt akarsz keress használtan 2000szériájút..
Miért hanyagolnád? vettél már ott valamit? vagy csak jobb másik 2 boltot reklámozni? ugyan azt veszed meg... ottani ps3 se fog többet tudni mint ez...
Tipikus media mark logika... itt drágább de megbízhatóbb
igen, de konzolvilágban nincs se 160GB-os, se 320GB-os csak 12GB-os és 500GB-os
abból a pénzből meg amennyivel drágább konzolvilágban az 500GB-os a 320GB-osnál, abból veszek egy játékot vagy akár kettőt
ráadásul adott a személyes vásárlás lehetősége, amivel élnék nem interneten rendelném, a boltban ugyanazt kapom mint a másikban
Nem Media Markt logika, mert nem 10-20 ezerrel drágább, csak 3-4k-val, az meg semmi pénz, viszont tényleg megbízható.
Konkrétan a garanciára gondolok, hisz ezek pont azért olcsóbbak, mert nem hivatalos Sony garanciát kapsz hozzá, csak a boltban egy helyit, és akkor nem árt, ha olyan helyen veszed, ahol tényleg ki tudják javítani, nem fognak elküldeni valami hülye indokkal, hogy miért nem garanciális már, stb.
Persze lehet, hogy a KonzolGame sem ilyen, de akkor sincs akkora neve, mint egy KonzolVilágnak vagy PlatinumShop-nak, és ha már amúgy is csak alig drágább, akkor miért ne vegye ott? De nekem mindegy, hisz nem nekem veszi.
Csak 12 és 500 gigás super slim létezik, a többibe ők cserélték ki a HDD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!