Aion-ban képesség váltás lehetséges?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem a Free to Play verziót, még csak 16-os vagyok és olyan problémám van, hogy kezdtem egy harcost/warriort 10-es szinten kiválasztottam a Gladiator kasztot de mégis inkább Templar szeretnék lenni. Erre van valami megoldás ?! ( GoldPack nélkül )2013. ápr. 20. 07:57
1/3 anonim válasza:
nem lehet valtoztatni, felhuzol 1 uj warriort, bar szamits ra hogy a templar nehezebb/gear fuggobb kaszt
mellesleg a gold packnak az ilyensmi dolgokhoz semmi koze, es legkesobb 40-es szint utan ugy is kenytelen leszel Gp-t vasarolni, szoval kezzel sporolni, most elegge megdragult a brokernel
2/3 anonim válasza:
Na nem azé én 60 as vagyok már egy éve tolom és soha nem volt és nem is tervezek gp-t ...
Pvpben is haladok, szal nem vok vesztes típus sem. GP nélkül
3/3 anonim válasza:
el lehet lenni nelkule is, de azert meg van az elonye
foleg ha 1 eve tolod ne mond mar hogy sajnalsz 30 millat havonta, amit 2 ora alatt ki lehet szedni, mar csak a veteran rewardokert meg eri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!