Eltévedtem Minecraft-ban. Mit tegyek?
eltévedtem egy erdőben,sötét van nem tudom merre menjek a házamhoz vissza...de világosban sem találnék oda..
Valaki segítsen..
Ha nem raktál le ágyat, akkor már nem fogsz tudni visszatalálni, maximum csak ha céltalanul bolyongasz, de mivel nagy a világ, így ez sem célravezető.
Szóval sajnos nem tudsz mit tenni.
Máskor érdemes az x,z koordinátákat leírni valahova, aztán bármikor visszatalálsz. Ezt megtudod nézni az F3 billentyűvel.
ha közel van a házad a a spawnho akko : /spawn
ez asszem müxik single-ben
/gemerule keepInventory true (nagy I)
meghalsz
/gemerule keepInventory false ha otthon vagy
Vagy épíjj' egy magos oszlop't, és, ha látod a házad, menj endermant vadászni, találj véggyöngyöt, dobd rá a házadra. Ez a házadhoz tp-z téged, de lesebez 5 életpontot... Ha nem látod a házadat, tankolj föl zabával, akár aranyalmával, tp-zz céltalanul, úgy, hogy minden tp után nézd meg, hogy tele van-e az ételsávod, töltsd fel azt, regenerálódj, és építs egy oszlopot. Mindig tp-zz vagy kettőt-hármat ugyanabba az irányba, majd -- ha nem látod a házadat sehonnan se -- ugyanannyit menj az ellenkező irányba, hogy visszatérj a kezdőpontba.
Menj több irányba is onnan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!