Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eltévedtem Minecraft-ban. Mit...

Eltévedtem Minecraft-ban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

eltévedtem egy erdőben,sötét van nem tudom merre menjek a házamhoz vissza...de világosban sem találnék oda..

Valaki segítsen..

2013. ápr. 19. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem raktál le ágyat, akkor már nem fogsz tudni visszatalálni, maximum csak ha céltalanul bolyongasz, de mivel nagy a világ, így ez sem célravezető.

Szóval sajnos nem tudsz mit tenni.

Máskor érdemes az x,z koordinátákat leírni valahova, aztán bármikor visszatalálsz. Ezt megtudod nézni az F3 billentyűvel.

2013. ápr. 19. 19:55
 2/8 anonim válasza:
Ha a spawnhoz kozel epitkeztel hasznalj iranytut,ha nins hozza anyagod vagy tavol epitkeztel epidsd fel magad blockokkal addig,amig nem latod merre kel menni.
2013. ápr. 19. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha van ágyam? :)
2013. ápr. 21. 14:58
 4/8 anonim válasza:
Akkor meghívsz egy creepert bulizni, és nemsokára az ágyadban lészen kend. :P
2013. ápr. 21. 16:43
 5/8 daniel128 ***** válasza:
rakj le egy chestet ha nincs csinálj írd le a koordinátáit pakold be a cuccaid és halj meg és ott leszel az ágyadnál ahol aludtál már egyszer ott is írd le a koordinátákat és menj vissza a cuccaidért
2013. ápr. 21. 16:44
 6/8 Prym ***** válasza:

ha közel van a házad a a spawnho akko : /spawn

ez asszem müxik single-ben

2013. ápr. 24. 19:37
 7/8 anonim válasza:

/gemerule keepInventory true (nagy I)

meghalsz

/gemerule keepInventory false ha otthon vagy

2013. máj. 14. 21:01
 8/8 anonim válasza:

Vagy épíjj' egy magos oszlop't, és, ha látod a házad, menj endermant vadászni, találj véggyöngyöt, dobd rá a házadra. Ez a házadhoz tp-z téged, de lesebez 5 életpontot... Ha nem látod a házadat, tankolj föl zabával, akár aranyalmával, tp-zz céltalanul, úgy, hogy minden tp után nézd meg, hogy tele van-e az ételsávod, töltsd fel azt, regenerálódj, és építs egy oszlopot. Mindig tp-zz vagy kettőt-hármat ugyanabba az irányba, majd -- ha nem látod a házadat sehonnan se -- ugyanannyit menj az ellenkező irányba, hogy visszatérj a kezdőpontba.

Menj több irányba is onnan. :)

2013. máj. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!