League of legends Zac vélemény?
Most free chapm és tegnap kipróbáltam. Nem szoktam közelharcosokkal játszani abból az egyszerű okból kifolyólag hogy nem tudok...
De Zacel egész jól ment:D
vélemények erről a champről? Mit szoktatok rá venni? Melyik spelljére tesztek először?
És még annyi, hogy ő melyik lane-en a legjobb?
Én junglebe és solo topra ajánlom!
Az egyik legjobb ganker.
Nekem föleg a passiveja tetszik, de szerintem a q-ra tegyél elöször.
Nos első válaszoló picit butaságot mondott, de félig meddig igaza van
Zac: Top solo, Jungler melee és ranged, ajánlott neki a w képességét fejleszteni ugyanis az %-osan üt és elég hamar feltölt (4-5 mp), item: Jungler: kis penge 5 piros poti, utána ha jól megy vegyél olyan gömböt ami a pengéből lesz és cipőből Cooldown -osat, a gömbből nyílváén az ap-s cuccot, utána ajánlatos neki egy Ryali (nem tudom hogy írják kék bot kristállyal) azután egy olyan itemet ami hp-t ad magic resistet (200 hp) és ha valameik skillből kapsz hp-t akkor + 20%-al többet kapsz, rabadon, Zhonyas (homok óra), ez az ajánlott számomra, sose vesztettem így game-t.
Top solo-ra a build kb. ugyan így van csak az elején nem a kis pengével kell kezdeni hanem Cipő + poti/Doran's ring.
Combo: ha bokorból mész rá ajánlom e képességgel ráugrani, majd q és elultizol (ulti közbe nyomogasd a w képességet). Remélem hogy segítettem. :) (UI.: meik szerón játszol?:D és mi a neved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!