Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék Play Station-ről...

Hogyan tudnék Play Station-ről videót felvenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék pályavégigjátszásokat, jeleneteket rögzíteni. Egyáltalán nem vagyok járatos a témában, fogalmam sincs, mi kell ehhez. A videókamerával való felvétel természetesen nem megfelelő, én arra gondoltam, hogy mondjuk számítógépre felvenni azt, ami épp fut PS-n. (egy játékszakasz, akármi!)

Ha úgy könnyebb, a játékot letölteném PC-re, de ahhoz szintén nem értek, hogy fut egy PS játék PC-n! Eddig csak eredeti, NTSC-s játékokkal játszottam... És csak PS1/2-n és PSP-n, most kezdenék bele a PC-s oldalába :)

2009. szept. 24. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
hát...erre van 1 pár lehetőség, mint mondtad a kamera kizárva igy marad a pc...manapság sok program van ami képes play station, és play station 2-es játékokat lejátszani, DE ehhez igen erős gép szükséges pl egy ps2-es játékhoz már minimum 1GB ram és 3000mhz-en felüli processzor kell...a videót pedig a Fraps, vagy a Hyper Cam nevű programokkal tudod felvenni én az elsőt ajánlanám sok szerencsét
2009. okt. 8. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

TV Tunert javasolnék. Ez annyit tesz, hogy a számítógéped TV-ként fog funkcionálni, és ezáltal tudsz képeket/videókat is felvenni. Ráadásul nem kell olyan erős gép, mint emulátorhoz.

A jobb gépekben már gyárilag van Tuner, de ha nincs, akkor is kaphatsz 3-4 ezer körül.

2009. okt. 8. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Az egyik gépem, a régebbi: CPU 2.80 GHz, 3.21 GHz, 512 RAM

Az új: Dual CPU T2370 @1.73 GHz, 1.73 GHz, 1.99 GB RAM

Nem tudom, jó adatokat másoltam-e ki, de valamelyikkel futna emulátor? Most egyik PS2es játékot letöltöttem és egy PS1eset, az egyes úgy-ahogy elfut a régin, az új gép el se akarja indítani mert kifagy, a PS2es játék viszont az újabb gépen megy jobban... Nem tudom, ez számít-e valamit, de legalább eme két játékot nem kell már PS2-ről áthozni, már csak az ajánlott videófelvevők közül kell valamelyik mellett döntsek :)

A gond továbbra is az, hogy az NTSC-s játékaim többségét nem tudom elérni PC-s verzióban, egyiket se adták ki. Emulátorba belekezdenék, ha valamelyik gép elég erős hozzá.

2009. okt. 9. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!