Fifa 13ban miért nem engedi beállítani a kezdőcsapatot?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő,amikor a meccsek előtt be kell állítani a kezdőt akkor beteszem a játékosokat -értelem szerűen a jobbakat- és a padra is a jobbakat teszem,de valamiért kivillan a piros ikon és azt írja "NEM FEJEZTED BE A CSAPAT FELÁLLÍTÁSÁT" ,de ott van mindenki a kezdőben is és a padon is,és ha rámegyek,hogy nembaj lejátszom így a meccset kikapok 3-0 ra,mint ha el se ment volna a csapatom a meccsre.Nem értem az egészet. Nincs gond azzal,hogy nem neveztem a játékosokat,mert bepipáltam őket mikor felvillant az ablak.Azonban a nemzetközi porondon nem csinálja,csak a bajnokságban nem tudom betenni a "sztárokat"együtt a csapatba,mindig le kell hoznom 2-t,hogy 1 -et be tudjak tenni,különben villan a piros ikon és a szokásos szöveg...Tipp?6 éve játszom manageres játékkal amatőr okosságoktól kíméljetek azokon már túl vagyok,és nem jó,ilyennel még nem találkoztam,az egész nevetségesen hangzik,de már nem tudom mit csináljak...Help pls.2013. ápr. 16. 23:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!