Milyen PS3 MOVE játékok vannak?
Figyelt kérdés
konkrétan lövöldözős fps játékok mint Killzone3 Resistance3 dust514 érdekelne, hogy ezeken kívül van még valamilyen játék?2013. ápr. 14. 13:30
1/3 anonim válasza:
Én utálom ha valaki azt csinálja amit most én:
Mivel ebben vannak rohadt béna játékok is... de itt a teljes move game list ...
2/3 anonim válasza:
Eléggé elhanyagolt a Move, nincs valami sok játék hozzá, amik eszembe jutnak és még nem írtad, az a LittleBigPlanet, RUSE, Heavy Rain (a generáció talán legjobb játéka), The Unfinished Swan (csak ez miatt megéri már Move-ot venni), Books of Spells, Bioshock: Infinite, Resident Evil 5, Infamous 2, Dead Space Extraction.
Bioshock végül nem tudom támogatja-e a Move-ot, elején még úgy volt, hogy az lesz.
Meg még lenne pár Move-os indie játék, de nem nagyon tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!