Miért nem működik nekem az ArmA2?
Figyelt kérdés
Megvettem a napokban az arma2-őt és be raktam a gépbe, de nem találja. Vagyis autómatikusan nem indul el. Ha meg máshonnan akarnám meg nyitni (sajátgép)akkor meg lefagy a gép. És nem tudom miért nem akarja megnyitni. (a játék maga egy újságból van név szerint pc guru.) Aki tudja választ vagy neki is voltak ilyen gondjai az kérek írjon. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. ápr. 14. 11:11
1/2 anonim válasza:
A tünetek alapján hibás a CD azért nem tudod megnyitni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) De nem tudom lehet, hogy igazad van, de nekem egy két próbálkozás után behozta azt, hogy telepíteni tudjam.
-Telepítés- .. De ennyi rá nyomtam, majd megint lefagyott a gép. Azóta semmi még ez sem jön be. Még a Total Commandert sem tudom megnyitni, hogy ha a lemez benne van a gépben. Akkor most mi tudok tenni? Mert azért még is csak egy újságban volt viszont egy nagyon jó játék és számomra nagyon értékes.
2013. ápr. 14. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!