Shakes and Fidget-en melyik a legerősebb kaszt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 09:20
1/3 anonim válasza:
Legerősebb kaszt nincsen, csak hozzá nem értő ember!
Rengeteg féle képpen lehet tolni a karikat
a mage(varázsló) 80 felett már igen erős ha jól tolod
a bow(íjász) kezdetől fogva erős de 100 körül olyan mint a többi
a wari( harcos) 100ig nagyon szenvedős, de utánna piszkosul kemény karakter!
Ki mire gyúr..
Mind3 karakter nagyon erős, ezért nem lehet azt mondani hogy melyik a legjobb! Kinek mi tetszik
A varázsló! hatalmas sebzés, kevés élet!
A harcos! Viszonylag kis sebzés, De elképesztően sok élet
Az íjász! Közepes sebzés értek, közepes életpont
De láttam már olyan harcosokat, akik többet sebeztek mint az íjászok! Ez felhasználó függö! Ki hogyan, melyiket szereti
2/3 beni0718 válasza:
Énnekem a legjobbam a harcos tetszik de én úgy tudom hogy a mágus a legerősebb kaszt!
3/3 loresztosz válasza:
Válaszolok Beninek. Nem a Mágus a legerősebb. Mind az összes karakter kiegyensúlyozott. A mágusnak ugyan nagy a támadás, de rohadtul gyenge védelem és kevés életerő, míg a harcosnak kevés támadás, de nagyon szívós, nagy védelem, nagy kitartás. Igazából a mágusnak a felderítő ellen van nagy esélye, mivel a mágia elől nem tud kitérni a felderítő, a harcosnak a mágus ellen van nagy esélye, a felderítőnek pedig a harcos ellen, mivel 50% ban ki kerülő a harcos támadásait. Persze függ attól is, ki hogyan húzza a karakterét. Mindegyik kaszt ku*va erős, ha jól van kezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!