Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A harrypotter pc-játékok...

A harrypotter pc-játékok különböznek a ps-játékoktól? Vagy ugyanaz?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 12. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, méghozzá pedig grafikailag, pl.: A Titkok Kamrájában a Baziliszkusz a PC változatban lila színű,de ennek ellenére hasonlít a filmbeli Baziliszkuszra,de a PS változatban a Baziliszkusz sötétkék színű és inkább hasonlít egy kobrára, mint egy Baziliszkuszra.Mindegyik játékfajtában vannak különbségek,kivéve szerintem a Főnix Rendjét,és a Félvér Herceget.A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. és 2. része pedig PC-ben,PS-ben és Xbox360 formában a grafikáik ugyanolyanok.Remélem eleget tudtam ezzel segíteni.
2013. ápr. 13. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:

hát a bölcsek köve PS1 változata ha jól emlékszem eltér játékmenetben (nekem megvolt PC-n, havernak PS1-n, de ez már több 10 éve volt szal nem kizárt hogy rosszul emlékszem)

ott voltak olyanok hogy bájitalt kellett főzni meg alvó trolltól elcsenni a kulcsot

2013. ápr. 14. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első pár rész teljes mértékben különbözik tőle:

http://www.youtube.com/watch?v=a5raqYkH9BI

http://www.youtube.com/watch?v=J0T2QqXw2mA

Azért a pofák haláliak! Dumbledore PS1-es verziónál olyan feje van, mint egy motkánynak, PC-nél meg mintha 3D-s szemüveget viselne!

2013. ápr. 15. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:

a 3D-s szemüvegre én kiskoromban azt hittem napszemüveg :D

nem is értettem hogyhogy olyat hord Dumbledore

2013. ápr. 15. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!