Miért van az, hogy alig tudok feltölteni/seedelni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van nekem ncore, és µbit torrent oldalam is.
A kérdés az lenne, hogy miért van az, hogy a µbit oldalra bizonyos idő alatt feltudok seedelni 8gb ot, de az ncore-ra ugyanannyi idő alatt kb 10mb-ot? Azér van különbség 8gb és 10mb között. Miért van ez?
2013. ápr. 11. 19:17
1/4 anonim válasza:
> bizonyos idő alatt feltudok seedelni 8gb ot, de az
> ncore-ra ugyanannyi idő alatt kb 10mb-ot?
Az nCore torrentjeit általában sokkal többen seedelik, így ott kevesebb leecher kapcsolódik hozzád, mint az uBit-en. Ráadásul sokan seedszerverrel vannak, amiknek sokkal nagyobb a feltöltési sávszélessége, mint a te otthoni internet kapcsolatodnak, így az a néhány leecher sem hozzád kapcsolódik, hanem a gyorsabb, szerveres seederhez.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi, és ezért mivel kevés a feltöltésem.. ezért ki rakhatnak ncore-ról?
2013. ápr. 11. 19:52
3/4 anonim válasza:
Az "aktivitás" azon belül "seed kötelezett torrent" meg tudod nézni hogy egy letöltött filmet mennyi ideig kell visszatöltened általában 48 óra szokott lenni nekem 5Mb-es netem van és simán feltöltöm amennyit kell.Csak a kötelezett ideig kell tölteni és akkor nem lesz baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja oksa értem. Köszi
2013. ápr. 12. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!