Ti melyik játékba öltetek bele egy csomó időt? Mondanátok párat?
Figyelt kérdés
Én a Metin2-vel és a League of Legends-el játszodtam a legtöbbet, és Ti? (böngészős nem érdekel)2013. ápr. 11. 08:44
1/19 anonim válasza:
É ugyanugy a league of legends-be, a pvp2 és a pumt2 nevü metin2 szerverekbe valamit gta 3, gta vice city és gta san andreas
2/19 loupsolitaire válasza:
The Elder Scrolls V: Skyrim
Killing Floor
War Thunder
4/19 atiterminator válasza:
Jade Dynasty
Fifa 12
Minecraft
Plants VS Zombies
Need For Speed World
Need For Speed Most Wanted(a 2005-ös)
5/19 anonim válasza:
Metin2
World of Warcraft
Dragon Age Origins
Diablo 3
6/19 anonim válasza:
Metin2 (sima, GF szerver)
GTA San Andreas
Counter Strike 1.6
Én ezzel a hárommal játszottam a legtöbbet. :)
7/19 anonim válasza:
Fallout 3 GOTY (4228 mentés 2500-3000 ezer óra)
Fallout New Vegas Ultimate Edition (1889 mentés 1000-1500 óra.)
The Elder Scroll:Skyrim (edigg 1052 mentés 750-800 óra még mindig tolom nem tudom hogy mennyi lesz a vége)
8/19 anonim válasza:
Skyrim
Minecraft
CoD 2
CoD Black Ops
CS 1.6,Source
NFS HP2,Most Wanted
WoW
Age of Empires III
9/19 anonim válasza:
Kifelejtettem még ezeket:
GTA III
GTA Vice City
GTA San Andreas(singleplayer)(2005-2009-ig! :D)
10/19 anonim válasza:
Hát én egy játéknál nem nagyon tudok leragadni, de ezekkel több napnyi játékidőm megvan: GTA SAMP Mass Effect összes része, TESV Skyrim, Borderlands 1-2, Saints Row 2-3, Left 4 Dead 2, Assassin's Creed összes, Sims 3, Dragon Age Origins, Fable 3, Godfather 1, Batman Arkham City, Deus Ex Human Revolution
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!