Perfect World International-ról részletes leírást kaphatnék?
ez egy maláj fejlesztésű játék, erősen keleties, ázsiai hangulatú. viszonylag gyengébb gépen is fut (ha érdekel a pontos gépigény akkor google.hu). a grafikája szép, a világ megjelenése részletes, talán kicsit változatlan, de összességében szép játék. ingyenes regisztrálás után lehet is játszani.
ugyan az, mint a többi mmorpg játék. fejlődsz, szinteződsz, ruhákat, tárgyakat, különféle pontokat szerzel, keresel egy klánt, ahova beléphetsz és élvezed az endgamet.
pve tekintetben semmi extra, de a pvp része számomra érdekes. az egész világ nagy régiókra van osztva, amit a klánok megszerezhetnek klánháborúk folyamán. a játék inkább a pvp kidolgozására tette a hangsúlyt.
mai napig fejlesztik, javítsák, új cast-okat raknak be.
a karakter testreszabása nagyon részletes. itt is megtalálható a közel- ill távolharcra épülő ügyességet (dexterity) használó cast, a közelharci aprító, ami többnyire warrior név alatt fut, a tipikusan tank szerepre szánt cast, és a ranged támadók: többféle mágiát használó cast + a support karakterek, akik a healelést végzik.
a gépen minimálisan terheli, vírustól nem kell félni:).
Értem. Köszönöm a választ.
Viszont telepíteni akartam, és nem sikerült. Ugye kidobta a telepítőt, kicsit variált, hogy mennyi idő van még vissza, aztán lefagyott. Kiadott egy PWI_v699_Installer mappát, rámentem az Install.exe-re, de azt írta ki, hogy nem Win32 alkalmazás. Miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!