A yugioh power of chaos-ban miért nem menti el a játék a megszerzett lapjaimat? És hogy tudnám megcsinálni, hogy elmentse?
Ez azért van, mert nem az eredeti telepítési helyre telepítetted.
"C:\Program Files\"-ban lesz valahol, sajnos pontosan nem tudom megmondani.
Szerintem ha oda átmásolod a játékot, vagy újratelepíted, akkor menni fog gond nélkül.
A törölgetéssel én már sokszor megszívtam, nálam a problémát egy átírás oldotta meg.
A regeditben a CommonDir-be írt elérési útvonalat kell módosítani, ami a Yu Gi Oh-hoz tartozó Common mappa elérési útvonalát kell, hogy tartalmazza (eredendően valamiért rosszul állítja be). Ahogy észrevettem, ez a CommonDir szinte mindenkinél máshol található meg, nálam többek közt itt bújt el:
HKEY_USERS -> S-1-5-21...Classes -> VirtualStore -> MACHINE -> SOFTWARE -> Wow6432Node -> KONAMI -> Yu-Gi-Oh!Power Of Chaos -> system
Az előző hozzászóló jól mondta, hogy Konami mappát kell keresni, de az én esetemben több is volt belőle, szóval addig keresd a regeditben, amíg minden Konami mappában lévő CommonDir-t át nem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!