Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » AirSoft-segítségeket kérek!?

AirSoft-segítségeket kérek!?

Figyelt kérdés

Röviden:Én az M4A1-mellett maradok,és én ezt a fegyvert néztem ki magamnak. [link]

Én már biztos,hogy M4A1-est fogok venni,de még az érdekelne,hogy megéri-e ennyiért,jó honlapról rendelem-e,ha nem dobálom homokba vízbe sárba és szépen karbantartom akkor körülbelül mennyi ideig tart egy ilyen fegyver,ez amit linkeltem fegyver ez milyen márka?Csak ennyit ír: Colt M4A1,és hogy ha linkeltek is oldalakat hogy ezt vegyem meg akkor kérlek titeket hogy max: 50-ezer ft.Ja és még annyi,hogy ha tudnátok akkor kérlek magyarázzátok el nekem,hogy milyen az a bevizsgáltatás,és hogy kötelező-e megcsinálni,meg hogy miből áll.És még annyi,hogy egy AirSoft-ban a márkáján kívül még mit kell nézni a leírásba úgy értem,hogy milyen alap követelmények vannak egy ilyen árkategóriás fegyvernél,és hogy mi a legfontosabb?

Nagyon szépen kö szönöm a válaszokat!

2013. ápr. 9. 22:00
 1/1 hun46y3 ***** válasza:

Szia!

Huhh, nem kevés kérdés, de kezdjük:

1- rossz a link, legalábbis nekem "nem létező termék"-et ír ki, kérlek ellenőrizd.

2- Az airsoftgun.hu jó hely, megbízható, de eszméletlenül túlárazott, nézz utána több oldalon is, sokkal, de SOKKAL olcsóbban megtalálhatod ugyanazokat a termékeket. airsoftdepo.hu, airsoftcentrum.hu, airsoftone.hu, ilyenek.

3- Ha vigyázol a fegyverre, és nem éri baleset, akkor évekig működhet, nem kell félned. Ha meg elromlik, nem kell egész fegyvert cserélned, csak alkatrészt, így hacsak nem töröd ketté (és még akkor sem feltétlenül), soha nem kell majd teljesen új fegyvert venned.

4- A bevizsgálás nem kötelező, de nagyon-nagyon ajánlott de amúgy boltban csak bevizsgált fegyvert adnak el, tehát hacsak nem magánszemélytől veszed, nem kerülheted ki. Amúgyis megéri azt a 4500-5000 forintot, hogy ne kobozhassák el a fegyvered, mert azt hiszik, igazi. Nem vicc, megtörténhet.

A bevizsgálással neked semmit nem kell tenned, ez azt jelenti, hogy kapsz egy papírt és egy kártyát, hogy ez nem éles lőfegyver, hanem alacsony energiájú légpuska. Ez (legalább a kártyát) célszerű mindig magadnál hordanod, mert ezzel bizonyíthatod pl a rendőröknek, hogy az autódban a csomagtartóban az egy airsoft fegyver.

Fontos, hogy ez a kártya NEM VISELÉSI ENGEDÉLY! Nem viselhetsz airsoft fegyvert közterületen!!!

5-Mit érdemes nézni? FPS, anyag, méretek, súly, lőtáv, működési elv. Ilyen adatokkal találkozol, de amúgy fegyver vásárlás előtt érdemes teszteket keresni, van sok a neten (angol tudás nagy előny) valamint akár versenyekre is kijárhatsz, hidd el, bárki szívesen segít ha kérdésed van, mondanak tapasztalatokat, stb.

Ömm, remélem segítettem :)

2013. ápr. 9. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!