Ha kijön a PS4 és az új Xbox akkor mennyi az esélye annak, hogy a PS3 és az Xbox 360 gépek és játékok ára csökkeni fog?
én olyan 5-10 ezer közötti árcsökkenésre számítok
amúgy engem nem is a gépek árának a csökkenése hanem a játékok árának a csökkenése érdekel
Mondok valamit:
2008 as ps3 játékok ára boltban még mindig 3-5ezer... a legelső játékok is...
[ezt csak érdekességként]
Én nem hiszem hogy ps3 játékok akkorát zuhannának hogy ps2 szinten vedd meg őket
Sztem talán konzol árak annyit csökkennek de mondjuk így is olcsó szerintem (régen sokkal többe fájt)[nem vok gazdag nem azért olcsó]
Viszont nem értem ps3hoz miért vannak így elszállva a játékok áraival azoknak a játékoknak amik szinte ps3al jött ki már 1000ft/db nek kéne lennie nem még 5ezret elkérnek...ahh
Még annyit hogy a RED Elit 120GB(Resident Evil-es) gépemet 5 éve 85.000Ft vettem.Most ha megnézed a jelenlegi egyedi Elit gépeket pl:Halo 4 Xbox360 Slim 320GB annak az ára most 74990Ft 5 év alatt csak 10.000ft-al lett olcsóbb.Mondjuk a 320GB HDD és az egyedisége miatt szerintem megéri az árát.
Microsoft XBOX 360 Elite Limited Edition Red w/Resident Evil 5 Pack In 120 GB Hard Drive
Akkor az ára 399 dollár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!