Valami értelmes játékot tudnátok mondani?
mert el lettem tiltva az FPS és stratégiai játékoktól, és minden normálistól.
értem ezalatt:
UT2004
COD
Age of empires
S.w.i.n.e
LOL
Metin2
Saga: rage of the viking
és társai...
UT2004el 7éve játszom, swine-al néha, age of empiressel pár éven át.
saga volt az első játék amit kaptam...
mi a rossebet csináljak???
16leszek 1hónap múlva, és csak napi 1órát szoktam játszani. anyám mondta hogy játszak szókirakós játékokkal....
Szerintem anyukád túlreagálja a dolgokat.Nem teljesen mindegy,mikor kezdesz ilyesfajta játékokkal játszani?
Most vagy esetleg csak 2 év múlva mikor töltöd a 18-at?
A Fallout-ok vagy a skyrim esetleg azok közül is egy pár játék amiknek a címét leírták neked nem a hentelésről szólnak hanem karakter fejlesztésről és a küldetések többféle módon való elvégzésükről szólnak.Amennyit ölni kell benne az inkább önvédelem.Ami pedig a fő lényeg,hogy az egész csak "játék" nem valóság.Az pedig téves és sztereotip gondolkodás hogy a játékoktól erőszakossá válik akárki is.Inkább egy játékban vezesse le mindenki a fölös gőzt,minthogy,inni kezdjen,drogozni,vagy kisállatokat ölni,és egyéb más káros "hobbit" űzzön.
Ha annyira tilt akkor az csak a korhatárra terjedjen ne a tartalomra,a játék akkor játék ha azt játszhatod amit te szeretnél az ízlésed a tiéd nem másé.Bocs ha egy kicsit nyersen fogalmaztam.Még annyit hogy sokkal komolyabb,és véresebb dolgok történnek a valóságban és az bizony igazi attól úgy sem tud megóvni senki,pl:nézd csak a híreket minden este.
Híradó megy minden nap kaja közbe.
Swine-al játszhatok végre, sikerült kiharcolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!