Miért nem fut a Call of Duty:Black Ops 2 és Prototype 2, Crysis Warhead a gépemen?
alaplapom: GIGABYTE GA-990FXA-UD3
videókártyám: AMD Radeon 6800 Series
processzor:AMD Fx(tm)-8120 Eight-Core processzor 3,1Ghz
Ram:8gb
op.rendszer:win7 ultimate 64 bit.
Ja,azt nem írtam hogy ahogy belépek a játékba,csak egy fekete képernyő jön be,újabban meg mintha kékhalált akarna kapni a gép,ugyanolyan kék háttér,tele számokkal,betűkkel,és újraindul a játék elindítása során.Milehet a probléma?Nincs 1 éves a gép,és úgy lett öszzerakatva.
Oké evvel a géppel nincs is semmi baj.Na szóval gondolom letöltött a játék(ok) a CoD BO 2 az nekem se ment és 12db letöltéssel próbáltam de semmi ha meg elindult akkor mindig lefagyott vagy ami a leggyakoribb fekete képernyő.Még az eredeti Black Ops is lefagyott egy pontnál ez van.A Prototype 2 is eléggé instabil mint letölthető játék nekem minden 20perc vagy annyi se kell és kidob.A Crysis Warhead meg akármikor letöltöm megy azonnal.De neked pontosan mit csinál a géped a Warhead-nál?
Amúgy próbálj másik cracket vagy másik konpatibilitásban futtatni a játékokat.
Értem,köszönöm:)
Mind a 3-nál ugyanazt csinálja.Elindítom fekete képernyő(nem lefagy,mert alt+tab vagy ctrl+alt+del és kilépek a játékból)és semmi.Tétlen a játék.Amúgy a Prototype 2-t is,meg a CoD BO2-t is próbáltam többször.
Ment a +:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!