A Dragon Age Witch Hunt-nak mi a története?
Az alapjátékot és a kieget végigvittem. De mivel a Witch Hunt angol inkább kihagyom, de azért a sztori érdekelne.
Most akkor Morrigannak lesz gyereke vagy sem, és kitől?
A gyermek szerepel benne?
Ki a fő ellenség, és miért ő?
Mi lesz a vége?
Szóval minden érdekelne.
Lesz gyereke. Bár azt nem tudom hogy oldották meg, amikor egyik Warden sem hajtja végre Morrigan rituáléját (valószínűleg úgy veszi az importnál, hogy mégis), de mindenképpen lesz (ez a lényege a DLC-nek, gyakorlatilag). Egyébként ha minden igaz, le lehet tölteni hozzá egy magyarosítást, javasolnám hogy keresd meg, és játszd ki saját magad, mert az van egy-két dolog ami befolyásolja a párbeszédeket, meg a történteket, és mégis jobb az élmény, mint csak elolvasva.
Fenti javaslatok miatt inkább nem is írnám le a sztorit, de ha esetleg mégsem lenne magyarosítás, vagy valami más gond lenne, akkor persze valaki más, vagy én szívesen megosztom veled a sztroit, de egyértelműen jobb élmény kijátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!