Vannak itt Silent Hill rajongók?
Úristen! Egy SH rajongó! Végre valahára ilyen emberről is hallok (mert az osztályban anno 1 db se volt)! X)
Én játszottam az SH1, SH2: Restless dreams,3SH, SH4: The Room részekkel. De megvan még az SH5: Homecoming és a SH0: Origins is Pc-s változatban, de sajna ezek nem futnak (de ami késik nem múlik).
Filmekkel hogy állsz?
Igazából amikkel játszottam, azokból nem igazán tudnék választani. Az SH1 volt az első amit kipróbáltam és a régi grafika se tudta a hangulatot elrontani, mert az atmoszféra és a zene mindenért kárpótolt.
Az SH4 az néha idegesítő volt, főleg a victimek miatt, de pár ezüst golyó felvétele után már nem volt annyira nehéz, meg hamar belerázkódtam.
Az SH2-nek a története fogott meg... no meg Piramisfej az örök favorit boss!
Az SH3-ról se mondanék semmi rosszat, habár a szörnyek kissé bugyuták voltak és a játék iszonyú rövid volt.
Ha akarsz írhatsz privátban!
Tejóég, hát mégsem érett meg a világ pusztulásra:-)
Köszi a választ!
Komolyan, eddig akárhány fórumon, vagy bárhol jöttem ezzel elő, minimum hülyének néztek, és senki nem értette miről beszélek. Mikor egy legutóbbi randin szóba került, hogy ki mit szeret szabadidőben, és előjöttem a Silent Hillel, meg miről szól, meg miért bírom, elég elképedve vette tudomásul a tag, és megkérdezte, peverz vagyok-e:-)
Szóval filmek:egyik Silent Hillre alapuló film se nyűgözött le. Azt hiszem ez olyan, mint a Tomb Raider sorozat, hogy egyszerűen nem lehet jól átmenteni a játékot.
Nyilván sokan sikítva rohannak most el, de megmagyarázhatatlan annak, aki nem díjazza ezt a feelinget, hogy mi a jó a lepusztult környezetben, vérben tocsogó helyszíneken koslatásban, és támadó fura lények péppé verésében/lelövésében/megkéselésében.
Gondolom a játék pszichológiája az adrenalinszintben, és az agresszió ily módon történő kiélésben keresendő. Itt is az a meglátásom, hogy egészséges lelkületű egyénben nem hagy károsodást eme szórakozási forma, de tény, hogy kifejezetten azoknak való, akiket vonz a félelmetes, nyomasztó környezet.
Volt is egy Silent Hill rajongói oldal, de aztán eléggé behalt.
Üdv a klubban!:-)
Ez nem igazán szakma vagy munkahely függő szerintem, mert vannak nagyon nyugodt hullamosók, és nagyon ideges kertészek is. Amennyiben a természeted, egyéni beállítottságod olyan, hogy ez érdekel, és ráadásul szórakoztat, akkor mindegy, hogy mit melózom.
Amúgy gyógyszer importtal foglalkozom, nem tudom ez mennyiben ront vagy javít a megítélésemen?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!