Minecraftban, szerveren belül hogy lehet kikapcsolni a szörnyeket?
Figyelt kérdés
A server.txt-ben a monster spawn-t false-ra van állítva, és még is vannak a szerveren szörnyek( hamachis szerver ) van erre megoldás?2013. ápr. 5. 20:37
1/4 Norbig válasza:
Én is így állok vele,ki vannak kapcsolva,de szerón vannak.Szerintem a szeró miatt mert az túlélő,és ez gondolom felülbírálja.
2/4 bJohnvHUN válasza:
Csak Bukkit szerveren tudom hogy kell a többin nem vagyok benne biztos hogy így jó-e de Bukkiton biztos==>
Bukkit/szervermappa=>server.properties(ezt egy egyszerű szöveges dokumentumként is megnyithatod)=>spawn-monsters=true/false(ha nem akarsz szörnyet akkor false-ra írd át)///mentés és kész is///csak szerverindítás előtt csináld mert különben nem megy amíg újra nem indul a szró =)
3/4 anonim válasza:
A játékon belüli beállításoknál, tedd a nehézséget békésre :P
4/4 anonim válasza:
a szerver.properties-ben a difficulty-t tedd 0-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!