Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Darksiders 2 bug mit tegyek?

Sipos Csanád kérdése:

Darksiders 2 bug mit tegyek?

2013. ápr. 5. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Fú már régen játszottam, mi is pontosan a baj? Minek kéne történnie? Egyébként az akkor megjelent patch-el játszva nekem semmi játékmenetet akadályozó bug nem fordult elő. Esetleg egy későbbi részben volt, hogy nem tudtam hogyan juthatok ki egy épületből, vagy 2 órát szarakodtam vele mire rájöttem hogy muszáj a fast travelt használni. Itt viszont most nem tudom mi a baj.
2013. ápr. 6. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
A nagy óriásnak a másik oldalon kéne megfogni a kaput nem ahonnan jöttünk a patch verzió 1.4 és a nagy követ a guardianhoz kelllene vinni
2013. ápr. 7. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez valóban elég szar dolog, most megnéztem tényleg nem így kéne viselkednie. Nekem anno nem volt semmi bajom ezzel, nem is értem neked miért nem csinálja amit kell.
2013. ápr. 7. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Újrateszem és megnézem hogy bugos e de a gameplay videók szerint a viznek fell kellene emelkednie de nemelkedik fel
2013. ápr. 8. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!