Teljesen csődbe mentem a Metin2ben. Mit csináljak?
Már 5 éve metinezek és csődbe kerültem.Volt nagyon sok pénzem,most szinte semmi. Próbáltam utolsó esélyként feltolni csatákat +9-re de összes eltört. Utolsó esély amit jó ötletnek tartok,hogy továbbra is csatákat nyomok fel +9-re. Most van egy 42es vért+9-em meg egy rib+9-em (jó optok).
Ezeket eladnám lenne vagy 130M-em kb... És ebből a pénzből csinálnám a fejlesztést. Tudom,hogy hülye kérdés de ez van a szívemhez nőtt a Metin ez idő alatt. Köszönöm előre is a választ!
"Ne nyomj ki semmit +9-re. Könnyen elophatják trade hackel meg egyéb hackekel."
Az nagy hülyeség, akkro senkinek nem lenne semilyen +9-es cucca... Egy nagy titka van: Nem kell mutogatni kereskedéssel senkinek, főleg olyannak akit nem ismersz. Nem kell odaadni kipróbálni haverodnak/barátodnak, főleg nem map1-en ahol névlopós csalók lehetnek. Ennyi a lényeg, a metin2 meg jó játék; aki leszólja az általában 12-14éves kisgyerek, aki már Lv 20-ra huzatja magát hívásban, mert nem megy neki a szintelés önmagától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!