Mit csináljak ha CS 1.6-ban Ha megnyomom a TAB-ot és ha veszek valamit akkor ránt 1 et az egér?
Figyelt kérdés
Steamet nem rég vettem. És egyfolytában ugrál az egér ha nyomom a TAB ot vagy ha veszek valamit. Általában a steamesek-nél úgy tudtam ha a TAB ot megnyomják akkor még a név mellet 1 kép is van.De nekem még ez sincs kirakva.
Mit csináljak? Hogyan állítsam be?
Nem bank kártyával vettem a Steamet hanem megrendeltem a Counter Strike Anthology -ot.
2013. ápr. 5. 16:37
1/3 smokeweed09 válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám :D csak én nem az anthologyt vettem meg és én Mastercarddal...kép az meg van kirakva rendesen steammal lép fel de folyton ugrál,idegesítő... :SSS
2/3 anonim válasza:
"úgy tudtam ha a TAB ot megnyomják akkor még a név mellet 1 kép is van.De nekem még ez sincs kirakva. "
A kép csak 1024x768-as felbontásban lesz látható, 800x600 vagy kisebb felbontásban nem lesz kép. Az optionsban ezt be tudod állítani...
Az egér problémát meg nem értem... CS-ben nem kell egér várásolj billentyűvel... Vagy állítsd be a felbontást, esetleg tedd újra.
3/3 smokeweed09 válasza:
hiába billentyűzettel veszek nem egérrel akkor is ránt folyton balra nekem is...és nekem kicsit elcsúszva érzékeli az egeret mert pl az options alá kell raknom a kurzort és akkor lép bele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!