Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet beszerezni a Spyro...

Hol lehet beszerezni a Spyro összes részét?

Figyelt kérdés
Mind egy hogy ps1, ps2 vagy ps3-ra van lehet vegyesen is
2013. ápr. 3. 10:55
 1/2 eckmannpéter válasza:

Én innen szedtem le az összeset találsz emulátorokat és játékokat is.

www.emuparadise

PS3-ra sajnos nemtaláltam, de emuparadise-on A Dawn of the Dragon PS2-re van alatta pedigPS 2 emulátor.

Sok sikert :)

2014. júl. 28. 20:34
 2/2 kisscsabi2 válasza:

Dual Core-n nekem laggol a PS2 emulátor. Emu-n ugyebár ott vannak a Spyrok,de Vatera/amazon/jófogás/ebay stb-n is be lehet szerezni használtan (2,2.5K HUF) vagy újan( NAGYON SOK!)

De ha a régi Spyroval akarsz játszani,akkor az 1#,2# és a 3# rész kell neked. Ezek olyan barátságos,érezük jól magunkat játékok. Később a PS2 szériára már kezd eldurvulni a játék a több közelharci támadás bevezetésével,Szerintem fájdalmas nézni ahogyan egy ilyen barátságos kis lila sárkányból ilyen badass alakot probál csinálni a sierra,de akkoriban még nem volt olyan rossz. Névszerint nekem a PS2 szériából a The New Begining volt a kedvencem,mert a story nagyon tetszett.

A Ps3-ra csak a Dawn of the dragon jött ki,ami PS2-re is. Ittenre már nagyon god of waros akciójáték lett belőle mint inkább a régi kedves platformer,de a coop jelenléte elégé jó. Ezútán már a skylanders jött ki,ahol spyrot teljesen eldurvították. Nemcsak hogy nem Spyrot kaptunk,hanem egy skylanderst spyro nevével, de annyira elmutálták spyrot... Nézzük csak meg a külömbséget az eredeti játék ( [link] és a Skylanderes spyro között ( [link]

2015. nov. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!