Tudnátok mondani zombis fps játékokat?
Figyelt kérdés
A Left4dead-en,A dead islandon,a dayz-n és a war-z kívül,mert ezekkel már mind játszottam/kitoltam őket.Válaszokat előre is köszönöm!2013. ápr. 3. 01:38
1/10 anonim válasza:
Call of Duty Black Ops II Zombies
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg,a BO 2 zombies.Már a codwaw és a codbo zombi módjait is szerettem.Hogy nem juthatott eszembe.Kössz a választ.Azért ha még van ajánlásotok írjatok bátran.
2013. ápr. 3. 01:44
5/10 A kérdező kommentje:
Sniper elitet nagyon szerettem,Nem is hallottam,hogy lett hozzá zombis dlc.Igaz az nem is fps de kit érdekel?Megyek nézek is róla videót és szerintem biztos meg is veszem,mert imádtam az alapjátékot is.Köszi!
2013. ápr. 3. 15:39
7/10 A kérdező kommentje:
De!A sniper ghost warrior 2 XD!Tudom,ez nagyon rossz vicc volt.De viccet félretéve az biztos,hogy a sniper elite v2 a legjobb sniperes játék és a videókból ítélve a nazi zombie army se tűnik rossznak.Kössz az ajánlást
2013. ápr. 3. 19:08
8/10 bandi99 válasza:
sniper elite nazi zombie army van ps2-re?
10/10 A kérdező kommentje:
sniper elite nazi zombie army nincs ps2-re és köszönöm a killing flort.Hamarosan kipróbálom :D
2013. máj. 27. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!