Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft surviver-ben Hogyan...

Minecraft surviver-ben Hogyan lehet autómatizált szörnyölő gépezetet csinálni? Milyen szörny gyilkoló csapdák vannak?

Figyelt kérdés

néha találok a pályán olyan helyeket ahol rengeteg szörny spawnol folyamatosan, például falon átlátó gépet csináltam már, de azt gondoltam hasonló elven működhetne egy szörnygyilkoló gép is, csak a ragacsos dugattyú egy tömör követ nyomna rá a szőrnyre ha rálép egy nyomólapra.

Az alvilgban csináltam olyan zombimalac ölő ketreceket hogy 6x6-os alapterületű, zúzottkőből négy oszlop plusz tömör tető 4 kocka magasan, aztán van rajta egy faajtó aminek a bemenő nyílása meg van vastagítva, mert ugyebár a tűzköpő gömb belőhet oda a kő az tűzálló, az ajtó csak fából van. a helyiség négy oldala pedig 6 zuzottkő kraftolásából megcsinált vékony kőfal amit átugrani nem lehet, de csak egy kocka magas kőkerítés. na ha van a közelbe 3-4 malac, bemegyek a kuckóba, becsukom az ajtót és nyillal az egyik malacot meglövöm, aztán körülsereglik a malacok a ketrecet. de bejönni nem bírnak, viszont karddal le bírom őket szurkálni, majd ha mind kinyiffant, kimegyek összeszedni az aranyrögöket, meg az aranykardokat.

na most a ketrec máshol nem működik, csak az alvilágban, mert a normál világban nyilasok meg robbanószörnyek vannak. most a robbanószörnyeknek is van egy jó spawnoló helye, ott lehetne egy dugattyús elven működő gyilkoló gépet építeni, bár még nem próbáltam, lehet csak átesik a falon a szörny ha rápasszírozunk egy követ ?

vagy milyen gyilkológépek vannak ? tök jó lenne valami elektromos villanypásztor ami agyoncsapja az állatkákat árammal.

2013. ápr. 2. 16:21
 1/2 anonim válasza:
Ajánlom, hogy nézz körül a pingvinharcos nevű Youtube-csatornán, épp most lett kész egy monster trap projekt a hardcore sorozatban.
2013. ápr. 2. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Az alvilágban megépítettem egy ragacsosdugattyúval működő csapdát.

van egy oszlop aminek egyik oldaláról egy ajtó van hogy ott én közlekedek a másik oldalán pedig egy földre elhelyezett nyomólap amire ha rálép a zombi akkor aktiválódik a csapda, ami nem más mint egy test magasságban elhelyezett 3 darab vízszintes ragacsos dugattyú ami ha a zombi rálép a nyomólapra a dugatyúk rányomódnak a zsombikra, mivel az ajtón csak én közlekedek így ha a zombik valamerre akarnak menni akkor csak is a csapdán keresztül vezet az út, az pedig rájuk csukódik. a zombik alapból nem bántanak ameddig rájuk nem támadok, és a csapdába beszorult zombimalac hiába visít, 4-5 vinnyogás után elpatkol és dobálja az aranyrögöket, amiket én gyűjtögetek.

a szerkezetet érdemes 6*6-os alapterületre építeni minimum, és ezen felül még pár kőfallal bevédeni ha a tűzköpő léggömb lövöldözik ne tudjon kárt tenni az elektronikában.

- a 6-os hossz 1 fal 3 ragacsos dugattyú 1 sáv elektronika elvezetés és mégegyfal hossz. és záróval

- a 6-os szélesség 1 fal 1 ajtó, 1 oszlop, 1 nyomólappal ellátott csapdanyílás, 1kő amit a dugyattyú eltol, 1 sor dugattyú, 1 sor az elektronikának, és egy sor védő zárófal.

a gépet ki lehet próbálni úgy hogy rá dobunk "q" billentyűvel egy kavicsot és csukódik, ha felvesszük a kavicsot pedig visszahúzódik.

2013. ápr. 3. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!