Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat ismertek...

Milyen játékokat ismertek amik nem unalmasak?

Figyelt kérdés

anyám "pasijának" nem tetszik hogy FPS játékkal játszok (már vagy 7 éve) és azt se engedi hogy napi 1 órába játszak ilyenekkel....

de nem ám nekem mondja, hanem anyámnak hogy majd ő szóljon nekem. ugyan így a kedvenc sorozatommal a csillagkapuval (bár ez nem ide tartozik)

lényeg, milyen játékokat tudtok ami színvonalas, és nem FPS(vagy egyéb amibe "lövöldöznek" és nem unom szét magam rajta 5perc után

2013. ápr. 2. 12:59
 1/5 A kérdező kommentje:
ja 16 vagyok
2013. ápr. 2. 13:00
 2/5 loupsolitaire ***** válasza:

Mark of the Ninja

Portal 1-2

2013. ápr. 2. 14:02
 3/5 Belchior ***** válasza:
GTA sorozat, abban lehet lövöldözni is, de "ezer" más dolgot is kell csinálni. Szerintem nehezen megunható.
2013. ápr. 2. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Megemlítettem hogy GTA és egyből jött egy hatalmas NEM

inkább géphez se ülök ha már nem játszhatok azzal amivel már 7éve

2013. ápr. 2. 20:47
 5/5 Belchior ***** válasza:
Akkor sport játékok. NHL, NBA, FIFA, Virtua Tennis. A téli sportok között is vannak jók: RTL Biathlon, RTL Winter Sports.
2013. ápr. 4. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!