Milyen játékot tudnátok ajánlani nekem PC-re?
Szeretem a kalandozós játékokat, harcolós játékokat. De én most ehhez hasonló játékokat keresek: The Witcher, Minecraft, Farcry(ennél jobbra számítok :S).
Nekem a Farcry a Call of Duty a GTA és az ilyesmi gagyiságok nem jönnek be :/ na jó a Farcry még elmegy...de ezekhez hasonló kéne, olyan witcher szerűség :D vagy wolfenstein szerűség. A gépigény mind1, csak ne legyen túl kicsi , mert azok mindig gagyi játékok :) Amúgy a CS is tetszett...Ja és lehetőleg magyar legyen,köszi! :)
Ajánlani tudom a The Elder Scrolls sorozatot. A Morrowindhez és az Oblivionhoz van magyarítás. A legújabb, 5. részéhez most készül, már 91%-nál tartanak.
Esetleg még a Fallout 3-at is megnézhetnéd hátha tetszik. :D
Hát ha RPG-t keresel, akkor Mass Effect 1,2,3
Én a játékipar csúcsának tartom a szériát, de ez nyilván az én véleményem. Az Elder Scrolls szériáról én is sok jót hallottam, viszont még sosem próbáltam. Ami még jó, az a Knight of the Old Republic 1,2. Szerintem ez a 3 mindenképp a te játékaid lennének. Szerintem az Assassin's Creed részeket is érdemes kipróbálnod, ugyan azok eltérnek ettől a stílustól.
Az első kommentelő vagyok!
Olvasom a kommented és hogy is felejthettem el a Star Wars Knights of the Old Republic játékokat. Nyomban elsüllyedek szégyenemben. :D
Máig is a kedvenceim közé tartoznak. :) Csak ajánlani tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!